پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404, Thursday 8 May 2025, مصادف با 10 ذی‌القعده 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 26935
منتشر شده در پنج شنبه, 19 ارديبهشت 1404 14:34
تعداد دیدگاه: 0
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و مصر:

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و مصر با اشاره به سفر مقامات بلندپایه کشورمان به قاهره، این دیدارها را اقدامی راهبردی در جهت تقویت روابط دوجانبه، گسترش تعاملات منطقه‌ای و توسعه همکاری‌های اقتصادی و گردشگری میان تهران و قاهره دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، علیرضا سلیمی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و مصر با اشاره به حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در چند ماه گذشته و همچنین سفر اخیر سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مصر برای شرکت در اجلاس دی ۸، این سفرها را «مؤثر، حائز اهمیت و آینده‌ساز» توصیف کرد.

او با بیان اینکه «تحولات منطقه‌ای نیازمند همگرایی و گفت‌وگو میان کشورهای با سابقه تمدنی نظیر ایران و مصر است»، تصریح کرد: بی‌تردید، این سفرها صرفاً در سطح دیپلماتیک باقی نمی‌ماند بلکه می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری تعاملات عمیق در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، فرهنگی و به‌ویژه گردشگری بین دو ملت باشد.

سلیمی افزود: امیدوارم سفر مقامات بلندپایه کشورمان، از رئیس‌جمهوری تا وزیر میراث‌فرهنگی، آغازگر فصل نوینی در روابط تهران و قاهره باشد و مسیر جدیدی برای همکاری‌های دوجانبه به‌ویژه در حوزه گردشگری که پیوندی تاریخی و تمدنی میان دو ملت ایجاد می‌کند، باز شود.

وی با تأکید بر جایگاه ویژه دو کشور ایران و مصر در منطقه غرب آسیا خاطرنشان کرد: تقویت مناسبات بین‌المللی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و تمدنی می‌تواند نه تنها به توسعه روابط دوجانبه کمک کند، بلکه الگوی مناسبی برای هم‌افزایی منطقه‌ای در مسیر صلح و پیشرفت باشد./انتهای پیام

وزارت میراث

نوشتن دیدگاه