رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مشکل کم‌آبی اصفهان صرفاً از طریق تأمین منابع جدید آبی و کنترل و مدیریت کلیه برداشت‌ها، منابع و مصارف در بالادست و میاندست مرتفع می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، مجید نادرالاصلی در نطق میان دستور صد و هشتاد و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: با درود فراوان به روان پاک همه انبیا، اولیا، صلحا و شهدا؛ به‌خصوص شهدای دشت کربلا و سرور و سالار شهیدان حضرت ابی‌عبدالله‌الحسین (علیه‌السلام)، شهدای جنگ تحمیلی دوم، سرداران و فرماندهان، دانشمندان دین‌باور عرصه پیشرفت ایران اسلامی، و امام این زمان حضرت روح‌الله؛ و مردم مظلومی که در این جنگ و در کسوت مردم عادی کوچه و بازار، زن و مرد و کودک، به شهادت رسیدند.

وی افزود: هم حضور انقلابی و متفاوت مردم شریف ایران اسلامی و برگزاری حماسی و گسترده‌ ایام عزای حضرت اباعبدالله‌الحسین (علیه‌السلام)، و هم فضایل همدلی و همراهی با اصول انقلاب اسلامی در تثبیت پایه‌های انقلاب و ولایت، بسیار ارزشمند بود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: دشمن صهیونیستی و آمریکای جهان‌خوار در یک جنگ ترکیبی و شناختی، از درِ جنگ مستقیم با مردم ایران درآمد. این در حالی بود که جلسات میز مذاکره‌اش، به تعبیر خودش، برقرار بود و در اثنای آن، حملاتی وحشیانه، جهت‌دار، و به‌قول خودش «تمام‌کننده» را علیه نظام اسلامی آغاز کرد و بر این باور بود که در چند ساعت آغاز حملات، با به شهادت رساندن عناصر ارزشمند نظام و انهدام زیرساخت‌های اصلی کشور، به‌ویژه در حوزه صنایع هسته‌ای و موشکی جمهوری اسلامی، با تکیه بر سازماندهی عناصر جاسوس خود و خودفروخته و وطن‌فروش داخلی، نظام را ساقط خواهد کرد. و حاشا که این اندیشه‌ای باطل بود. مکروا و مکرالله، والله خیرالماکرین. کید و مکر خداوند تبارک و تعالی از همه اندیشه‌ها بالاتر است. همان خدایی که شن‌های طبس را مأمور نابودی لشکر ابرهه‌ زمان در سال اول پیروزی انقلاب اسلامی کرد و تمام تجهیزات فوق‌پیشرفته‌ روز او را به تلی از خاکستر تبدیل کرد.

وی عنوان کرد: امروز، پس از ۴۵ سال از آن تاریخ، دشمنِ تا بن دندان مسلح و مجهز، با به‌کارگیری همه عناصر و تجهیزات کشورهای شرق و غرب عالم، فیل‌های غول‌پیکر B2، F35 و موشک‌ها و رادارها را وارد کرد و مجدداً همان خدا، به‌دست مردم دین‌باور، آن‌ها را به خاکستر تبدیل کرد. بزرگ‌ترین جنگ تاریخ بین مستضعفین و مستکبرین رقم خورد و شعار «حزب الله هم الغالبون» را مردم ایران سرودند.

نادرالاصلی افزود: آفرین و درود بر این مردم وطن‌دوست و دین‌مدار که در بزنگاه عجیب تاریخ، علی‌رغم همه تحلیل‌های خودفروختگان داخلی و سیاست‌مداران غرب‌پسند گذشته و حال، چنان پای انقلاب اسلامی، کشور و رهبر خود ایستادند که دنیا را مبهوت این عظمت و پایداری ساختند و همه بافت‌های دشمن را به دار و نابودی تبدیل کردند.

وی خاطرنشان کرد: امروز، وظیفه‌ سنگین همه آحاد مردم و متولیان کشور، پایداری، استقامت و حفظ و حراست از کیان کشور است و لزوم بسیج توده‌های مردمی و امکانات کشور، و آمادگی برای رویارویی احتمالی آینده با نظام استکباری جهان، احساس می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مردم شریف، همان‌گونه که در دور اول جنگ و عملیات‌های غیرمنتظره و شهادت جمع کثیری از فرماندهان بزرگ و اصلی و دانشمندان تراز اول و مردم مظلوم، با عنایات و توجهات خداوند تبارک و تعالی، و هدایت حضرت ولی عصر (عج) و سکانداری نظام توسط رهبری آگاه، شجاع، قدرتمند و مقتدر، حضرت امام خامنه‌ای توانستند بر همه کیدها و مکرهای دشمن غلبه کنند و پوزه او و ارباب و حامیانش را به زمین بزنند، ان‌شاءالله در آینده نیز چنین خواهد بود.

وی افزود: حضور ما و همه آحاد مردم، و رصد مسائل کشور و برنامه‌ریزی برای هر نوع احتمال، از تکالیف است؛ همان‌گونه که مدیریت شهری در همه ابعاد، وظایف اختیاری و تکلیفی خود را به‌صورت ویژه در این ایام به‌خوبی انجام داد و مورد اذعان همه متولیان امر قرار گرفت.

نادرالاصلی خاطرنشان کرد: جا دارد از همه ارکان شهرداری و سازمان‌های ذی‌ربط اعم از آتش‌نشانی، مدیریت بحران، خدمات شهری، مدیران و معاونین شهرداری، به‌صورت ویژه برای انجام تکالیف شهری و قانونی خود سپاسگزاری شود.

وی بیان کرد: نکته‌ای که تذکراً عرض می‌شود و خبر آن برای مردم اصفهان مسرت‌بخش بود، خبر افتتاح فاز اول انتقال آب خلیج‌فارس از مسیر یزد، کرمان و سیرجان برای مصارف صنعت اصفهان بود. حسب اعلام مدیران محترم، فعلاً خط اول آن به پالایشگاه و شمال اصفهان رسیده و ان‌شاءالله در مرحله‌ بعدی به صنایع فولادی، از جمله فولاد مبارکه در جنوب استان خواهد رسید.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تأکید می‌کنم، قرار ما این بود که انتقال آب از جنوب کشور به اصفهان، مشکل آبی مردم اصفهان، خشکی زاینده‌رود، محیط‌زیست، آلاینده‌های محیطی، نابودی تالاب گاوخونی و نیازهای شرب و کشاورزی اصفهان را حل کند.

وی بیان کرد: اینجانب ضمن تشکر فراوان از مدیریت کنونی استان و همه دست‌اندرکاران اجرای پروژه‌ بسیار مهم انتقال آب برای اصفهان در دولت سیزدهم و چهاردهم، عرض می‌کنم این افتتاح بسیار دیر انجام شد و مستحضر هستید که این پروژه مدت‌ها بود که به اتمام رسیده بود. اکنون هم سپاسگزاریم و ان‌شاءالله مراحل بعدی با سرعت لازم انجام و مشکل آب مصرفی صنایع، با قید عدم توسعه‌ جدید، مرتفع شود؛ به‌شرط آن‌که هرگونه دست‌اندازی و برداشت صنایع از آب زاینده‌رود قطع گردد.

نادرالاصلی گفت: مقدار مصارف صنایع اصفهان که از بستر بالغ بر ۴۰ میلیون مترمکعب و از سفره‌های زیرزمینی، مقادیر بسیار بیشتری برداشت می‌شود، باید به‌طور کلی حذف شود و به جاری شدن رودخانه و جبران کسری آن کمک کند.

وی افزود: در همین‌جا مؤکداً عرض می‌شود که اصل مشکل اصفهان، با این شدت آلودگی هوا و میزان گردوغبار چند روز اخیر که همگان مشاهده کردید، عدم جاری بودن زاینده‌رود است. توجه همه مدیران محترم، استاندار محترم، نمایندگان گرامی مجلس شورای اسلامی در استان و شهرستان اصفهان، و مدیران صنعت آب استان را به این امر جلب می‌کنیم.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پروژه عظیم انتقال آب با کیفیت از جنوب استان، که به حمدالله مراحل خود را طی کرده است، بایستی با سرعت بیشتری اجرایی شود. مدیریت شهری با تخصیص امتیازات گوناگون اعم از صدور پروانه، ارتفاع، خدمات و سهم تفکیک به پروژه‌های مولدسازی زمین، موسوم به “نفت”، که به‌صورت قانونی به وزارت نیرو، سازمان آب و شرکت تأمین آب سپرده شده است، تکالیف اختیاری و حقوق مردم شهر اصفهان را انجام داده است.

وی اظهار کرد: مدیریت محترم استان اصفهان و سرمایه‌گذاران متدین و قدرتمند اصفهانی، باید نسبت به انجام وظایف خود اقدام و در تأمین منابع مالی پروژه، جدیت بیشتری به خرج دهند تا ان‌شاءالله آب گوارای داخل استان، با تخصیص‌های متناسب به شهرهای حاشیه اجرای طرح، اعم از سمیرم، دهاقان و شهرضا، برسد.

نادرالاصلی تصریح کرد: مشکل کم‌آبی اصفهان صرفاً از طریق تأمین منابع جدید آبی و کنترل و مدیریت کلیه برداشت‌ها، منابع و مصارف در بالادست و میاندست مرتفع می‌شود.

وی در پایان عنوان کرد: به مدیران عالی کشور عرض می‌شود برداشت‌های بی‌رویه در بالادست، علاوه بر آبیاری باغات ایجادی، مصارف دیگری نیز در دست اقدام است که نهاد معزز قوه قضاییه، دادگستری و دادستانی اصفهان باید نسبت به لزوم کنترل این رویه‌ها ورود کنند. مدیران محترم استان نیز باید تلاشی ویژه در این زمینه داشته باشند./انتهای پیام