دوشنبه 10 ارديبهشت 1403, Monday 29 April 2024, مصادف با 20 شوال 1445
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 7715
منتشر شده در پنج شنبه, 03 مرداد 1398 14:32
تعداد دیدگاه: 0
تقویت-بسته‌های-خدماتی-بیماران-خاص-و-صعب‌العلاج

معاون مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات دندانپزشکی برای بیماران...

معاون مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب‌العلاج از اولویت‌های مهم حوزه درمان است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وبدا، دکتر جمشید کرمانچی  در چهارمین همایش سراسری رؤسای دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: خوشبختانه اورژانس دندانپزشکی در نوروز امسال از پیشرفت ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است؛ به طوری که ۲۰ مرکز سال ۹۷ به ۴۰  مرکز شبانه روزی در سال جاری جهت ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم افزایش یافته است.

کرمانچی با بیان اینکه ارائه خدمات اورژانس دندانپزشکی از موارد حاکمیتی است و ما موظف به ارائه خدمات اورژانسی دندانپزشکی در تمام طول ایام هستیم، گفت: جلساتی مشترک با سازمان اورژانس کشور  نیز پیرامون قرار گیری  این دسته از خدمات در برنامه های آتی اورژانس برگزار شده است.

معاون مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با بیان این که یکی از اولویت های اصلی معاونت درمان،   بیماران خاص و صعب العلاج و تقویت بسته های خدماتی این بیماران است، گفت: با توجه به اهتمام معاونت درمان به این موضوع، دانشگاه های علوم پزشکی موظفند با درک شرایط بیماران خاص و صعب العلاج برنامه های جامعی برای ارائه خدمات به این بیماران در نظر گیرند. همچنین با نظارت دقیق‌تر بر کیفیت خدمات و تعرفه از اجحاف حقوق بیماران جلوگیری کنند.

کرمانچی گفت: ارائه خدمات دندانپزشکی برای بیماران خاص و  صعب العلاج در حوزه دندانپزشکی از اولویت های مهم ما است. بیماران باید بتوانند با دسترسی به این خدمات با اطمینان از کیفیت و تعرفه مناسب بهره مند شوند.

وی افزود:  ارائه خدمات دندانپزشکی  به بیماران خاص و صعب العلاج تا چند سال گذشته در کشور وجود نداشت، اما امروز به همت همکاران در دانشگاه های علوم پزشکی امکان ارائه این خدمات فراهم شده است. تاکید ما همواره بر  ارتقای این خدمات به خدمات تحت بیهوشی است تا بیماران نیازمند بتوانند از آن بهره مند شوند. همچنین از دانشگاه ها تقاضا شده تا با اطلاع‌رسانی درست از طریق شبکه ها و رسانه های  استانی و محلی خود، مرجع ارائه این خدمات به مردم را معرفی کنند؛ چرا که طیف وسیعی از  بیماران خونریزی دهنده، تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، سرطانی  و دیگر بیماران این حوزه نیازمند این خدمات هستند.

معاون فنی مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت تصریح کرد: کارنامه سه ماهه از عملکرد دانشگاه های علوم پزشکی تدوین شده تا نقاط ضعف و قوت دانشگاه ها شناخته شود. این کارنامه ها ملاکی برای توزیع امکانات و تجهیزات خواهد بود.

انتهای پیام

نوشتن دیدگاه