عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مردم نباید هزینه بی‌انگیزگی مدیران را پرداخت کنند، گفت: ماه‌های پایانی دوره شورای شهر و مدیریت شهرداری، شرایط خاص کشور ، به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند توجیهی برای ترک مسئولیت و کوتاهی در خدمت به مردم باشد. مسئولیت، تا آخرین روزی که بر عهده ماست، امانت است و باید با تمام توان از این امانت پاسداری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، محمدرضا فلاح در نطق میان دستور دویست و چهل و یکمین جلسه علنی شورا با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: با عرض تسلیت و تعزیت ایام شهادت بانوی دو عالم، حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، محضر حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف، مقام معظم رهبری و ملت شریف و ولایت‌مدار ایران اسلامی سخنانم را با ادای احترام به بزرگ‌ترین سرمایه این کشور آغاز میکنم؛ سرمایه‌ای که بار دیگر در روزهای سخت و سرنوشت‌ساز، عظمت و شکوه خود را به رخ جهانیان کشید.

وی افزود: مردم شریف، غیرتمند، ولایت‌مدار و وطن‌دوست ایران اسلامی؛ مردمی که از نخستین روزهای جنگ رمضان تاکنون، بیش از هشت ماه، با حضور مستمر، آگاهانه و خودجوش در جبهه خیابان‌ و میادن و تجمعات شبانه، حماسه‌ای بینظیر آفریدند و جهانیان را در برابر عظمت اراده و همبستگی خود به تعجب واداشتند. این مردم تنها تماشاگر حوادث نبودند؛ بلکه خود، میدان‌دار دفاع از کشور، عزت، استقلال و تمامیت ایران اسلامی شدند. به‌حق و به‌درستی، رهبر شهیدمان این مردم را «مبعوث‌شده» نامیدند؛ مردمی که در بزنگاه‌های تاریخی، احساس مسئولیت کردند، به میدان آمدند و نشان دادند که دفاع از میهن، تنها وظیفه یک نهاد یا سازمان نیست؛ بلکه رسالتی ملی و اعتقادی است.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اینجانب به نمایندگی از مردم شریف اصفهان، در برابر عظمت این ملت سر تعظیم فرود می‌آورم و از یکایک این زنان و مردان، جوانان، خانواده‌ها و همه کسانی که شب‌های متوالی، با حضور خود پیام ایستادگی و اقتدار ایران را به دنیا مخابره کردند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم. اما یک پیشنهاد مشخص و یک مطالبه جدی دارم: از متولیان امر درخواست می‌کنم به پاس این حماسه تاریخی، برای مردم حاضر در این تجمعات و همچنین رزمندگان و فرماندهان جبهه مردمی خیابان، نشان یا کارت افتخار با عنوان «کارت غیرت و شرافت» طراحی و صادر شود. کارت و نشانی که صرفاً یک یادبود اداری نباشد؛ بلکه سندی تاریخی از وفاداری، غیرت، شرافت و مسئولیت‌پذیری مردمی باشد که در روزهای سخت، بی‌هیچ چشمداشتی به میدان آمدند و از کشورشان دفاع کردند.

وی افزود: باید آیندگان بدانند که در این مقطع حساس تاریخی، چه کسانی با حضور خودجوش و شبانه، پای کار ایران ایستادند و اجازه ندادند دشمنان این مرز و بوم، به اهداف خود دست پیدا کنند. این سرزمین، سرزمین امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف، سرزمین امام رضا علیه‌السلام، سرزمین شهیدان و متعلق به همه ملت بزرگ ایران است؛ و این مردم نشان دادند که برای پاسداری از آن، همواره آماده‌اند.

فلاح تصریح کرد: اما بخش دوم سخنانم خطاب به خانواده بزرگ خدمت‌رسانی، به‌ویژه شهرداری و مجموعه مدیریت شهری اصفهان است. در کنار حماسه‌آفرینی مردم در جبهه دفاع از کشور، نباید از حماسه دیگری غافل شویم؛ حماسه خدمت‌رسانی. از مدیران، کارکنان، کارگران زحمتکش و مجموعه‌های خدمات‌رسان شهرداری اصفهان و سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته صمیمانه تشکر می‌کنم.

عزیزانی که در این روزهای دشوار، نه‌تنها از مسئولیت و وظایف خود عقب‌نشینی نکردند، بلکه با روحیه‌ای مضاعف، شبانه‌روز پای کار شهر و شهروندان ایستادند. کارگران خدمات شهری، نیروهای آتش‌نشانی، پاکبانان، نیروهای حمل‌ونقل عمومی، کارکنان حوزه‌های خدماتی و عمرانی و همه عزیزانی که در شرایط خاص کشور، خدمت به مردم را تعطیل نکردند، شایسته بالاترین تقدیر و تکریم هستند.

به همه این عزیزان خدا قوت می‌گویم و تأکید می‌کنم که خدمت صادقانه شما، کمتر از حماسه‌آفرینی در میدان دفاع از کشور نیست.

وی خاطرنشان کرد: اما در کنار این تقدیر، لازم می‌دانم تذکری جدی و صریح نیز مطرح کنم. متأسفانه گزارش‌ها و مشاهداتی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از مدیران و کارکنان شهرداری، حتی در بعضی سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته، به دلایل مختلف از جمله نزدیک شدن به پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر، شرایط جنگی کشور، متزلزل بودن فضای مدیریت شهری یا هر دلیل دیگری، دچار بی‌انگیزگی شده‌اند و این بی‌انگیزگی در برخی موارد به کاهش کیفیت خدمت‌رسانی و کوتاهی در پاسخگویی به مردم و ارباب‌رجوع منجر شده است.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: اینجا لازم می‌دانم صریح و بدون تعارف عرض کنم: مردم نباید هزینه بی‌انگیزگی مدیران را پرداخت کنند! ماههای پایانی دوره شورای شهر و مدیریت شهرداری، شرایط خاص کشور ، به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند توجیهی برای ترک مسئولیت و کوتاهی در خدمت به مردم باشد. مسئولیت، تا آخرین روزی که بر عهده ماست، امانت است و باید با تمام توان از این امانت پاسداری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در پایان عرض می‌کنم کسانی که در خدمت به مردم کوتاهی می کنند و باعث نارضایتی ارباب‌رجوع و شهروندان می شوند ناخودآگاه در جبهه دشمن قرار گرفته اند و کارشان همراهی و همگامی با دشمنان است و در زمان خود باید مورد مواخذه قرار گیرند./انتهای پیام

مولدسازی، تامین کننده منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام