عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد امتلاء یا بد انباشت اخلاط زائد در بدن را، یکی از علل ایجاد فشار خون از دیدگاه طب ایرانی دانست و گفت: در افراد گرم مزاج و یا سرد مزاج،...
دانشیار بیماری های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف بی رویه مُسکن ها و عدم بهبودی سردرد فرد مبتلا، می تواند نوعی وابستگی به دارو و چرخه معیوبی از سردرد های ناشی از مصرف مسکن...
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای تاکید کرد: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگهای کلیوی وخانمهای باردار از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف مکمل های غذایی را در پیشگیری یا بهبود علائم تب دنگی بی تاثیر دانست و ضمن هشدارنسبت به تبلیغات گمراه کننده در فضای مجازی، بر دریافت اطلاعات موثق از...
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، تاکید کرد: در فصل تابستان و گرما نباید غذاهای پر انرژی و پر چرب استفاده شود و مصرف غذاهای فرآوری شده که نمک...
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه مردان نسبت به زنان در سبک زندگی خود روش های نادرست تری دارند، بر رعایت اصول شش گانه سبک زندگی بر اساس آموزه های طب ایرانی تاکید کرد.
پزشک و متخصص طب ایرانی به دانشجویان و دانش آموزان توصیه کرد برای غلبه بر استرس و اضطراب که برخی ها شب قبل از امتحان به آن دچار می شوند، شربت زعفران و شربت سنبل الطیب را در نزدیکی زمان خواب و...
کارشناس اداره غذای سازمان غذا و دارو نسبت به بازیافت ظروف تفلون در مراکز غیرمجاز هشدار داد و گفت: مراکز فاقد مجوز بهداشت بازیافت ظروف نچسب، از مواد غیر استاندارد و سمّی استفاده می کنند.
دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن بیان توصیههای تغذیهای برای نوجوانان روزه دار تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان مواد مغذی و کالری مورد نیاز...
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه در فصول سرد سال امکان ابتلا به عفونتهای تنفسی افزایش پیدا می کند، بر ضرورت مصرف آنتی اکسیدان کافی به منظور تقویت ایمنی بدن در مقابل...
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت سلامت زنان و دختران به تشریح نقش تغذیه در دورههای مختلف زندگی زنان پرداخت.
عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتیاکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد.