جمعه 28 ارديبهشت 1403, Friday 17 May 2024, مصادف با 9 ذی‌القعده 1445
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 24237
منتشر شده در چهارشنبه, 14 تیر 1402 11:55
تعداد دیدگاه: 0
معاون پرستاری وزارت بهداشت:

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که مدل رفتاری در حوزه پرستاری باید به گونه ای باشد که مراجعه کننده بتواند به راحتی سئوال خود را بپرسد، بیان کرد: پاسخگویی و مسئولیت پذیری اجتماعی از وظایف مهم حوزه پرستاری است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، عباس عبادی در نشست توانمندسازی مدیران در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی ضمن تبریک اعیاد غدیر و قربان گفت: هر لیدر در حوزه مسئولیتی خود باید چند نوع قدرت داشته باشد؛ قدرت تشویق و تنبیه که علیرغم سهل الوصول بودن بسیار مهم است. قدرت تخصص که اگر به عنوان مدیر بخش، دانش فنی خوبی داشته باشید نفوذتان در زیرمجموعه بیشتر می شود.

وی ادامه داد: همه ما در یک تیم کار می کنیم و جزیره ای مستقل از نظام سلامت نیستیم پس تعاملات اجتماعی درون حرفه ای و برون حرفه ای، مانند تعامل با شورای شهر و فرمانداری و شهرداری باعث افزایش ضریب نفوذ یک لیدر می شود و قدرت اجتماعی او را بالا می برد که خوشبختانه این مهم در هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی خوی مشاهده می شود و نمایانگر توانمندی دیپلماسی رئیس دانشکده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در ادامه به قدرت مرجعیت اشاره کرد و گفت: رفرنس باشید تا به عنوان نمادی از دانش و تجربه بتوانید مجموعه قدرت ها را در خودتان ایجاد کنید. به طوری که زیرمجموعه از عملکرد منصفانه شما راضی باشد، هرچند تنبیه شده باشد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: یکی از آفاتی که در دنیا دچار آن شده ایم بی تفاوتی نسبت به دیگران است. پاسخگویی اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی از وظایف مهم حوزه پرستاری است و مدل رفتاری باید به گونه ای باشد که مراجعه کننده بتواند به راحتی سوال خود را بپرسد.

عبادی در مورد تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری گفت: اگر بخواهیم تعرفه گذاری را مهمترین اتفاق در حوزه پرستاری بدانیم یعنی تمرکز ما بر منافع فردی و اوضاع معیشت است. هرچند اتفاق بزرگی است و تلاش می کنیم تا پرداخت ها هرچه بیشتر به عدالت نزدیک شود، ولی اگر بخواهیم کارهای بزرگ انجام دهیم باید نگاهمان را به سمت خدمت بهتر به مردم برگردانیم.

وی در پایان به فرهنگ گذشته در تاریخ طب ایران اشاره کرد و گفت: پزشکان در گذشته مطب نداشتند و برای معالجه بیماران به خانه آنها مراجعه می کردند و وقتی وارد خانه مردم می شدند فقط طبابت نمی کردند بلکه به عنوان رفرنس و مرجع به سایر امور مردم توجه داشتند و این سبب ایجاد قدرت و محبوبیت در ذهن مردم می شد. بنابراین اگر امروز بخواهیم قدرت و محبوبیت بیشتری داشته باشیم باید در کنار مردم و به آنها وفادار باشیم چرا که به زودی گیرنده این خدمات از سوی جوان ترها خواهیم بود./انتهای پیام

نوشتن دیدگاه