شنبه 1 ارديبهشت 1403, Saturday 20 April 2024, مصادف با 11 شوال 1445
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 8200
منتشر شده در سه شنبه, 29 مرداد 1398 13:28
تعداد دیدگاه: 0
وعده-ساخت-3-بندر-تفریحی-و-گردشگری-تا-سال-1400

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی حسن زاده محمدی اظهار کرد:‌یکی از بنادر‌ای که موقعیت...

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی حسن زاده محمدی اظهار کرد:‌یکی از بنادر‌ای که موقعیت جغرافیایی آن مشخص شده و در حال مذاکره با بخش خصوصی هستیم عرصه 15 هکتاری در فریدون‌کنار است که قرارداد آن آماده شده و منتظریم تا بخش خصوصی که داوطلب ساخت و بهره برداری از این بندر شده طرح توجیهی خود را بیاورد که پس از تأیید این طرح، قرارداد ساخت و راه اندازی آن امضا خواهد شد.

وی تصریح کرد: منطقه مارینا در بندر انزلی نیز که بخشی از اسکله و زمین‌های استحصال شده اطراف آن را در نظر گرفتیم به همراه بندر نخل ناخدا در بندرعباس دو نقطه دیگر هستند که برای ساخت و راه اندازی بنادر تفریحی و گردشگری مشخص شده و آن‌ها نیز در مرحله ارائه طرح توجیهی متقاضیان سرمایه‌گذاری و بررسی و تایید نهایی توسط سازمان بنادر و دریانوردی هستند.

وی با بیان اینکه طرح توجیهی که متقاضیان ارائه می‌دهند باید بتواند هدف گردشگری ساحلی و دریایی را پوشش دهد و معمولاً ساخت و ساز‌ها چنین پروژه‌هایی برای بنادر کوچک حدود دو سال طول می‌کشد، افزود: به غیر از سه بندر مشخص شده در 49 نقطه موج شکن مردمی داریم که در طول سواحل جنوبی وجود دارد و بسیاری از آنها پتانسیل خوبی برای تبدیل شدن به بنادر کوچک تفریحی و گردشگری دارند.

حسن زاده محمدی با بیان اینکه پس از تأیید طرح‌ها عرصه به سرمایه گذاران برای راه‌اندازی و بهره‌برداری از آنها واگذار می‌شود، تأکید کرد: واگذاری به معنای مالکیت عرصه نیست و مالک اصلی در این عرصه‌ها دولت بوده و بخش خصوصی تنها سرمایه گذار و بهره‌بردار از آن است و به هیچ وجه قرار نیست در این طرح، واگذاری به معنای تغییر مالکیت عرصه‌ها صورت گیرد.

معاون بندری سازمان بنادر همچنین با بیان این‌که با توجه به استفاده صیادی از موج شکن‌های آب‌های جنوبی کشور، آنها را به سازمان شیلات واگذار کردیم، گفت: اگر کسی درخواست سرمایه‌گذاری برای ایجاد بنادر گردشگری داشت، شیلات موظف به همکاری است. در حال حاضر 50 درصد به حوزه صیادی اختصاص داده شده و البته اساس کار در آنجا اینگونه خواهد بود که بیش از 50درصد کاربرد صیادی و شیلاتی خواهد داشت. اما سازمان شیلات ضمن حفاظت و حمایت از اشتغال‌زایی در این مناطق باید بستر را برای راه‌اندازی و ساخت بنادر تفریحی و گردشگری ایجاد کند.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه