چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403, Wednesday 24 April 2024, مصادف با 15 شوال 1445
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 10119
منتشر شده در چهارشنبه, 13 آذر 1398 12:30
تعداد دیدگاه: 0
رئیس انجمن مدیران استان مالی اصفهان؛

رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان گفت:نتیجه سیاسی نگاه کردن به حسابداری جلوگیری از شفافیت مالی و فساد است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، رضا صنعتی زاده رییس انجمن مدیران مالی اصفهان ، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برخی از افراد به حسابداری به شکل یک مسئله سیاسی نگاه می‌کنند و نمی‌خواهند گزارشات مالی شفاف شود؛ اگر شفافیت مالی نباشد فساد پیش می‌آید.
وی ادامه داد: وضعیت بانک‌ها به خصوص در چند سال گذشته که گزارش های حسابرسی شده از آن‌ها استخراح شده است، نشان دهنده خطاهایی در صورت‌های مالی است و این شفافیت با وجود فعالیت حسابداران و حسابرسان پدید می‌آید. همچنین مالیات که یکی از راه‌های کسب درآمد دولت است، باید واقعی دریافت شود.
رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان گفت: بانک‌ها در گذشته صورت‌های مالی صحیحی ارائه نکردند و مسئول این اتفاقات عمدتا افراد غیر حرفه ای بوده اند.

وی در ادامه اظهار کرد: همانطور که پزشکان بانی سلامت جسمی و روانی جامعه هستند، حسابداران نیز مسئول سلامت اقتصادی جامعه هستند.
صنعتی زاده افزود: رونق تولید در راستای شفافیت اقتصادی می تواند انجام شود و توسعه بازارهای پولی و مالی نیز در گرو شفافیت اقتصادی است. همچنین در توسعه اقتصاد دانش بنیان ،نمیتوان با روش های سنتی حسابداری ارزش گذاری کرد زیرا اکثرا داریی‌های این شرکت‌ها دارایی‌های نامشهود است، بنابراین اگر این ارزش‌گذاری به صورت صحیح انجام نشود می‌تواند منجر به بروز اشتباه و حتی شکل گیری فساددر سرمایه‌گذاری شود.
رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان گفت: هرکجا اقتصاد دولتی وجود داشته باشد معمولا فساد نیز وجود دارد. البته در این سال‌ها خصوصی سازی‌هایی با بدترین شکل ممکن انجام شده است.
صنعتی زاده اظهار کرد: در ایران جامعه حسابداری کشور در تشکیل جوامعی مانند جامعه حسابداران رسمی، انجمن حسابداران خبره، انجمن مدیران مالی حرفه ای ایران، انمجن حسابرسان داخلی ایران، انجمن حسابداری ایران و انجمن‌های استانی و دانشگاهی نقش دارند. درحال حاضر در کل کشور حدود ۴۵۰ هزار دانشجوی حسابداری در مقاطع مختلف تحصیلی در حال تحصیل هستند.
وی گفت: در ایران حدودیک میلیون و ۷۰۰ نفر حسابدار فعال وجود دارد که از این تعداد حدود ۸۰تا۹۰ هزار نفر در استان اصفهان به فعالیت می پردازند. از میان صنایع دارای حسابدار استان نیز، شرکت ذوب آهن اصفهان با ۲۲۰ حسابدار و گروه صنعتی انتخاب با ۱۸۰ حسابدار بیشترین تعداد حسابداران استان را دارند.
رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان اظهار کرد: در ایران متوسط حق الزحمه حسابرس در سال ۱۳۹۷ برابر با ۴۴ هزار تومان بوده است که این مبلغ طبق شرایط آن دوره باید ۱۰۰ هزار تومان در روز می بود. درآمد کل حرفه در سال ۱۳۹۷ حدودا برابر ۸۷۵ میلیارد تومان بوده است.
رضاصنعتی زاده با گفت: دستمزد یک ساعت حسابدار رسمی در سال ۱۳۵۱ برابر با ۱۲۰ تومان و به قیمت یک سکه تمام در آن سال بوده است اما این مقدار در سال ۱۳۹۷ برابر با ۴۴ هزار تومان به ازای یک روز فعالیت بوده است.
سعید بهمنش، رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های حسابداری و موسسه‌های حسابرسی اصفهان نیز در بیان اهمیت حسابداری و حسابرسی گفت: هر فعالیت خرد یا کلان اقتصادی نیازمند یک سیستم مالی است که این سیستم به فعال اقتصادی مسیر حرکت را نشان دهد. حسابدار می‌تواند کلیه رویدادهای مالی بنگاه اقتصادی را ثبت کرده و جهت حرکت واحد را نشان دهد.
وی ادامه داد: حسابداری در مقیاس کوچک خود در زندگی شخصی هر انسانی کاربرد دارد.

نوشتن دیدگاه