چهارشنبه 9 فروردين 1402, Wednesday 29 March 2023, مصادف با 7 رمضان 1444
  • از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...

  • 1
​پس از تشکیل شورای عالی نظارت بر مرمت گنبد مسجد تاریخی امام (ره) (جامع عباسی)، دومین بخش از فعالیت‌های این شورا طی پاییز و اوایل زمستان امسال به‌عنوان گام دوم صورت پذیرفت، لذا در این مقال به معرفی این تلاش‌ها پرداخته می‌شود.
محمدمهدی اسماعیلی گفت: وزارت فرهنگ به تاسی از رهبری عزیز و حکیم انقلاب و بر اساس برنامه تحولی دولت مردمی برای اعتلای فرهنگ و هنر در همه بخش های کشور متناسب با ظرفیت ها و استعدادهای بومی برنامه ریزی ویژه ای تدارک دیده است.
نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما پیرامون سریال‌های سیما در نیمه دوم بهمن ماه ۱۴۰1 نشان می‌دهد 38.3 درصد مردم در این ماه مخاطب سریال گیل دخت بودند.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه بزودی دو تفاهم‌نامه فرهنگی و رسانه‌ای میان ایران و ونزوئلا به امضا خواهد رسید، گفت: احداث مشترک کارخانه تولید کاغذ در ونزوئلا، برپایی هفته های فرهنگی و راه اندازی کارگروه مشترک آموزشی مبارزه با تروریسم رسانه ای از مهمترین مفاد این دو تفاهم نامه است.
با تقارن نوروز و رمضان 1402، 5 سریال ایرانی و 6 سریال خارجی در گونه های متنوع طنز، تاریخی، درام، جاسوسی و... در جدول پخش شبکه های سیما قرار گرفته است.
مسئول گروه مرمت اضطراری بناهای تاریخی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از مرمت اضطراری قسمت‌هایی از بدنه پل تاریخی خواجو پس از آسیب‌های ناشی از پرتاب ترقه خبر داد.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه شخصیت های بزرگی چون حکیم نظامی موجب وحدت و احترام ایران با دیگر کشورهای حوزه تمدنی است، گفت: حکیم نظامی متعلق به ایران فرهنگی بزرگ با تمدنی چند هزار ساله است که وقتی با اسلام پیوند خورد چنین بزرگانی را پرورش داد.
کارشناس گردشگری اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان آران و بیدگل و رئیس کارگروه فرهنگی و گردشگری شهر نوش‌آباد از توابع شهرستان آران و بیدگل از بازگشایی شهر زیرزمینی نوش‌آباد بر روی گردشگران خبر داد.
این روزها اصفهانی ها با رخداد جدیدی مواجه بودند به نام "خندستان" که بیشتر به نمایش های خیابانی اختصاص داشت.
معاون صنایع دستی و‌ هنرهای سنتی وزارت میراث‌ فرهنگی گفت: صنایع‌دستی و‌ هنرمندان این‌ حوزه می‌توانند قصه‌های جدید و‌ زاویه‌ دیدهای تازه ایجاد کنند و موجب دمیدن و آفریدن روح خانوادگی و خاطره خوش مانا شدن سفر برای گردشگران شود.
معاون سیما در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شهر شیراز گفت: مینى سریال شاهچراغ در اواخر مرحله تحقیق و پژوهش است و ان شاالله در سالگرد این حادثه تروریستی به آنتن می رسد.
اداره‌ کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی اطلاعیه‌ای از تسهیل و تسریع روند ثبت نام و درخواست ارزیابی رتبه روزنامه­‌نگاری برای اصحاب رسانه خبر داد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از ادامه روند اجرای مردمی موسیقی سنتی ایرانی در بخش تحتانی پل خواجو خبر داد.
امکان خرید کتاب از «سامانه خرید از کتابفروشی» برای افراد زیر ۱۸ فراهم شد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گفت: سیاست‌های جدید وزارتخانه در زمینه تقویت صنایع دستی موجب صدور ابلاغیه مهم نهاد ریاست جمهوری نسبت به ایجاد بازارچه صنایع دستی در مبدا و ورودی شهرستان ها شده است.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کاشان، فروشگاه‌ها و کارگاه‌های مرتبط با نساجی سنتی مجموعه تاریخی بازار کاشان را دری دیگر از دروازه‌های انتخاب شهر جهانی نساجی سنتی به روی ارزیاب‌ها شورای جهانی صنایع‌دستی یونسکو عنوان کرد.
شهرام عبدلی، بازیگر سینما و تلویزیون که از روز جمعه ۲۹ بهمن به علت خونریزی مغزی در کمای عمیق فرو رفته بود، امروز شنبه ۶ اسفند در بیمارستان قائم مشهد درگذشت.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه جشنواره های فجر مردمی ترین جشنواره های هنری در تمام دنیا به حساب می آیند، گفت: هیچ جای جهان نمی توان چنین جشنواره های متنوع فرهنگی هنری یافت که در بازه ای مشخص با حضور گسترده هنرمندان و مردم برگزار شوند.
​سخنگو و قائم مقام سی‌ و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از آغاز ثبت‌نام ناشران برای حضور در «سی‌و‌چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» از ششم اسفند ماه ۱۴۰۱ خبر داد.
محمدمهدی اسماعیلی تمرکز زدایی در حوزه فرهنگ و هنر را از رویکردهای اصلی وزارت فرهنگ در دوره جدید برشمرد و گفت: بر همین اساس امسال در جشنواره های فجر شاهد حضور پرشور و پررنگ هنرمندان نقاط مختلف کشور بوده ایم که برپایی جشنواره تئاتر فجر بصورت مناطق چندگانه یکی از مصادیق اصلی شعار عدالت فرهنگی دولت مردمی به حساب می‌آید.

شعار 1402

تازه های سایت