کمال حیدری معاون بهداشت ودرمان دانششگاه علوم پزشکی اصفهان گفت :هدف از این طرح اگاه سازی وحساس سازی مردم نسبت به انتخاب تغذیه سالم است و با توجه به سبک زندگی مردم واز طرفی وضعیت اقتصادی جامعه نیاز است که شهروندان نسبت به تغییر رفتار غذایی خود اگاه باشند واز غذاهای سالم تر با خواص بالا استفاده کنند .

وی ادامه داد:طرح توزیع 3500عدد غذای گرم در بین کودکان بهزیستی با کمک خیران به صورت پایلوت در حال اجراست وطرحی دیگر این است که مطالب اموزشی را به سطح جامعه ومدارس می آوریم تا فرهنگ تغذیه سالم را فرا گیر کنیم ودر این خصوص جشنواره های زیادی در حوزه غذای سالم وسنتی برگزار می کنیم تا بتوان ظرفیت های ملی کشور را افزایش بدهیم .

حسن انتظاری رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز گفت :تخم مرغ کامل ترین غذای دنیاست و می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد و روزانه باید در سبد غذایی  شهروندان حداقل یک تخم مرغ بگنجانیم همین طور به استفاده از نان سبوس دار وسبزی های خام تاکید کرد.

مسعود سامی عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در ادامه این جلسه گفت: متاسفانه آلودگی هوا و خاک به مواد غذایی راه پیدا کرده است وباید حد مجاز فلزات سنگین در آن استاندارد باشد .ما به مردم حق می دهیم که نگران سلامت جامعه باشند، چون سبک زندگی تغییر کرده، ولی می توان ارزش غذایی را با کم ترین خرج افزایش داد، اما نباید مردم را از خوردن فست فودها و مواد غذایی صنعتی به کلی منع کرد وآگاهی بخشی جامعه وحساس کردن مردم نسبت به تغذیه باید انجام پذیرد.

افشین شیخ حسنی