علی تمدنی ثانی افزود: معمولاً کارگرهای حرفه‌ای در نانوایی‌ها از خراسان شمالی به سایر استان‌ها مهاجرت می‌کنند و این عاملی برای مواجه شدن با کمبود کارگر حرفه‌ای در این صنف هستیم.

وی، علت اصلی این امر را پایین بودن دستمزدهای کارگری در نانوایی‌ها اعلام کرد.

تمدنی ثانی افزود: از سوی دیگر کارگران حرفه‌ای نانوا نیز که از خارج استان به خراسان شمالی می آیند، مبالغ زیادی را مطالبه می‌کنند و این امر نیز بر روی کمبود کارگر حرفه‌ای در نانوایی‌های استان تأثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه همه ساله دوره‌های آموزشی لازم برای ارتقا کار اصناف برای اعضای آنها برگزار می‌شود، ادامه داد: حضور کارگران آموزش دیده و حرفه‌ای در نانوایی‌های استان موجب پخت و عرضه نان با کیفیت‌ها بالا می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه میزان مصرف نان در این استان بیش از میانگین کشوری است، اظهار کرد: یکی از علل آن دور ریز نان است که اگر نان با کیفیت خیلی بالا تولید شود میزان دور ریز نیز کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام