پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403, Thursday 25 April 2024, مصادف با 16 شوال 1445
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 14997
منتشر شده در پنج شنبه, 24 مهر 1399 09:34
تعداد دیدگاه: 0
افزایش-۹۱-درصدی-ضمانت-نامه‌های-صندوق-حمایت-از-صنایع-پیشرفته

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته اعلام کرد که تعداد ضمانت نامه‌های مصوب در...

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته اعلام کرد که تعداد ضمانت نامه‌های مصوب در نیمه اول امسال ۱۰۷ فقره به ارزش ۶۳۸ میلیارد و ۱۴۹ میلیون ریال بوده که نسبت به تصویب ۹۲ فقره ضمانت نامه به ارزش ۳۳۳ میلیارد و ۴۰۳ میلیون ریال در مدت مشابه سال قبل ۹۱.۴ درصد افزایش داشته است.

رضا نقی پور در گفت‌وگو با ایسنا، از پرداخت ۳۳ فقره تسهیلات به ارزش ۴۵۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از سوی شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته خبر داد و گفت که میزان این تسهیلات نسبت به پرداخت ۳۴ فقره به مبلغ ۳۳۴ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال در مدت مشابه سال گذشته ۳۵.۵ درصد کاهش یافته است.

همچنین به گفته وی تعداد ضمانت نامه‌های مصوب در نیمه اول امسال ۱۰۷ فقره به ارزش ۶۳۸ میلیارد و ۱۴۹ میلیون ریال بوده که نسبت به تصویب ۹۲ فقره ضمانت نامه یه ارزش ۳۳۳ میلیارد و ۴۰۳ میلیون ریال در مدت مشابه سال قبل ۹۱.۴ درصد افزایش داشته است.

این مقام مسئول در ادامه درباره ارائه تسهیلات به تولید اقلام مرتبط با کرونا نیز گفت: در حوزه کرونا، دو طرح مربوط به تولید ماسک و دستگاه‌های تولید کننده ماسک در دست بررسی است.

نقی پور همچنین خاطر نشان کرد که تسهیلات صندوق حمایت از صنایع پیشرفته عمدتا به بخش‌های صنایع برق و الکترونیک و لیزر و فوتونیک، تجهیزات پیشرفته ساخت و تولید و آزمایشگاهی، فناوری اطلاعات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای، اتوماسیون پیشرفته و سامانه‌های هوشمند، فناوری‌های زیستی، تجهیزات پزشکی پیشرفته، مواد پیشرفته فلزات و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی، هوا و فضا و محصولات پیشرفته و سایر بخش‌ها اختصاص یافته است. ضمانت نامه‌های این صندوق نیز عمدتا به بخش‌های برق، فناوری اطلاعات و پزشکی اختصاص پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در سال گذشته  ۸۶۸ میلیارد ریال ضمانت نامه صادر کرده است. البته سرمایه این صندوق در حال حاضر ۱۴۵۰ میلیارد ریال، اما نیاز آن ۶۰ برابر این رقم یعنی حدود ۷ هزار میلیارد تومان است.

انتهای پیام

نوشتن دیدگاه